top of page

Soms is een extra 

steuntje in je rug fijn 

als je dingen anders 

wil gaan aanpakken 

in je leven. 

Life-coaching

Vanuit het comfort van je eigen plek

online life-coaching ontvangen of juist in een groep leren van anderen en samen groeien.

Naar binnen kijken en zien wie je werkelijk bent kan best wel eng zijn. Het voelt als een hele verantwoordelijkheid wanneer je ziet waar het echt over gaat. Maar wie durft te kijken weet waaraan gewerkt kan worden. Wie blind wil blijven en niet wil zien wie je echt bent, zal nooit diegene worden die je graag had willen zijn.

Om wat voor life-coaching gaat het?

 

Het type life-coaching dat Eureka coaching aanbiedt draait voornamelijk om het jezelf beter te leren begrijpen.  Met name de processen die als emoties, gevoelens en herinneringen in de achtergrond meedraaien en die beslissingen maar ook acties aansturen. Want zodra je snapt waarom je iets doet, ben je ook in staat om er verantwoordelijkheid voor te nemen. En uiteindelijk een verandering tot stand te brengen. Een verandering in hoe je naar jezelf kijkt en dus ook hoe je de dingen anders gaat aanpakken.

 

Binnen zo’n coachtraject gaat het om de coachee, maar ook de systemen waar de coachee deel van uit maakt. Zit je persoonlijk even niet lekker in je vel dan heeft dat zijn weerslag op werk, relatie, familie en vrienden. Er wordt dus gekeken naar het grotere geheel. Om veranderd gedrag op alle fronten te laten samenkomen.

Hoe gaat een life-coachtraject in z’n werk?

 

Er is altijd een reden waarom iemand naar ondersteuning zoekt. Die reden zetten we om in een coachvraag. Dan wordt er samen gekeken naar hoe het coachtraject vormgegeven gaat worden. Er wordt een zogeheten contract opgesteld. Hierin staat o.a. hoeveel sessies er in eerste instantie gedaan gaan worden, zijn het alleen online praatsessies of wordt het een mix met het equine assisted coachen en wil een coachee opdrachten om tussen de sessies in te doen om te oefenen of doormiddel van schrijven. Er zijn veel mogelijkheden wat het tot een flexibel traject maakt. Als het contract afloopt dan zal er de laatste keer geëvalueerd worden of er een nieuw contract moet worden opgesteld of dat het afgesloten kan worden. Op elk moment kan zo’n afgesloten traject weer opgepakt worden als daar reden toe is. In dit hele traject is de coachee de opdrachtgever en eindverantwoordelijke als het gaat over beslissingen binnen het contract. Als de coachee wil stoppen en de life-coach ziet dat dit niet verstandig is, dan zal dit onderbouwt worden, maar de keuze ligt enkel en alleen bij de coachee.

Transformative storytelling

Wat is jouw verhaal en hoe zit dat jou in de weg?

Wandel life-coaching

Terwijl je van de natuur geniet en in beweging bent praten over jezelf en hetgeen je ondersteuning bij zoekt.

Zwangerschapscursus

Online met andere stellen je voorbereiden op het ouderschap.

bottom of page