top of page

Wandelen en naar binnen kijken bij jezelf, zorgt dat er beweging binnenin je komt. 

Wandel life-coaching

Tijdens het wandelen, het bewegen, genieten van de omgeving terwijl je naar binnen keert om te zien waar je blokkeert, waar je steun nodig hebt en waar er verandering nodig is.

Waar wordt dit gedaan?

 

Het startpunt van de wandelsessies is het bezoekerscentrum in de Dordrechtse Biesbosch. Naast deze vaste startplek is Eureka coaching ook bereid om op andere plekken te wandelen als een coachee dichter bij huis wil blijven of een sterke voorkeur voor een bepaald gebied heeft. Naast de normale kosten van een sessie komt er dan een reiskostenvergoeding bovenop.

Neem wat te drinken en eventueel te eten mee tijdens de wandeling. Ook kan er desgewenst tijdens de wandelsessies geluncht worden in de natuur, waarbij ook geld dat de coachee zelf lunch meeneemt.

Waarom coachsessies in de natuur?

 

Een luchtje scheppen, je hoofd leegmaken in de buitenlucht, of even alleen zijn met de natuur en jezelf. Buiten in de natuur wandelen schept verzachtende voorwaarden om jezelf te openen in gesprek met de ander. De natuur om ons heen is niet oordelend, doet ons veelal ook niet denken aan de stressvolle omgeving waar we dag in dag uit deel van uitmaken. Vanuit dat oordeelloze en kalme startpunt beginnen onze wandel life-coachsessies. 

Hoe verloopt zo'n sessie?

 

Tijdens de wandeling en het gesprek wordt er in kaart gebracht wat de reden is waarom er met elkaar in gesprek wordt gegaan. Dit kan uiteindelijk uitmonden in een coachvraag. Ook kunnen dit gesprekken zijn waar een luisterend oor in eerste instantie belangrijker is. Of waar ideeën gespuid kunnen worden over mogelijke veranderingen in het leven van de coachee, waar de coach meer als een klankboord dient. Na een eerste ontmoeting wordt er verder afgesproken hoe de het vervolg eruit gaat zien. Er kan meerdere keren in de Biesbosch gewandeld worden, maar het kan ook iedere sessie op een andere plek plaatsvinden. Wat maakt dat deze manier van coaching maatwerk is op meerdere vlakken.

bottom of page