top of page

Wie zijn wij?

Dit is Eureka coaching's team life-coaches bestaande uit 2 mensen en 2 paarden.

pasfoto%20website%20sylvia_edited.jpg

Sylvia van Overschot

Life-coach

Sylvia is begonnen als creatief therapeut en maatschappelijk werkster maar kan veelvan haar talenten kwijt in het coachvak. Sinds 2008 is zij life-coach en sinds 2018 equine assisted life-coach (level 1+2 Keulseweg). Sylvia is gespecialiseerd in  zelfleiderschap, zelfleiderschap binnen het opvoeden en veranderprocessen in het algemeen. Team- en groepssessies worden door haar geleid.

20190517_085945_HDR_edited_edited.jpg

Glorix (Eureka)

Life-coach

Eureka is het eerste paard dat Eureka coaching aanschafte en waar het bedrijf naar vernoemd is. Haar vorige eigenaar doopte haar om tot Glorix vanwege de witte (bleek)vlekken. Glorix is een zachtaardig paard en gaat recht op haar doel af als het gaat om feedback geven.

IMG_20181104_103714_edited.jpg

Amber van Overschot

Life-coach

Amber is na het overwinnen van chronische Lyme de opleiding tot equine assisted life-coach aan de Keulseweg begonnen en behaalde in 2017 haar level 1 diploma. Zij is als coach gespecialiseerd in het omgaan met chronische ziekten en traumatische ervaringen. Daarnaast is zij degene die de veiligheid voor mens en paard tijdens team- en groepssessies monitort.

20190513_153036_edited.jpg

Jerro

Life-coach

Jerro is een Shetlander en onze jongste coach. Hij kan ondeugend en energiek zijn. Grenzen opzoeken is echt een hobby van hem.

Voor meer informatie, een sessie of een verzoek, neem contact met ons op.
Events
bottom of page